Sponsor: PrivacySharks

Orkideimperiet har fået ny sponsor og byder derfor velkommen til PrivacySharks, som er en hjemmeside, der er dedikeret til internetsikkerhed. PrivacySharks tester og anmelder VPN (Virtual Private Network), som er en måde, hvorpå du kan kryptere dig og gøre dig anonym på internettet. Når du aktiverer din VPN, er du sikker på, at dine aktiviteter, data og filer er i sikkerhed. Derudover kan du med en VPN også få adgang til at streame endnu flere film og serier på nettet. 

Kom udenom geo-blokeringer

Udover at forhøje dit sikkerhedsniveau, når du surfer på nettet, kan du med en VPN få endnu flere streaming-muligheder. Det kan du, fordi du med en VPN kommer udenom geo-blokeringer, som forhindrer e-kunder i at få adgang til at købe tjenesteydelser fra et websted, der er baseret i et andet land. 

Med en VPN kan du indstille din computers ip-adresse til et andet land og derved få adgang til landets indhold og hjemmesider. Du kan derfor også følge med på de danske streaminghjemmesider, når du er på ferie i udlandet. Og bare rolig, en VPN-forbindelse er både lovlig og ganske simpelt at anvende. 

Det får du ud af at bruge en VPN

  • Dit eget private netværk, hvor hverken hackere eller regeringen kan følge med i dine aktiviteter.
  • Mulighed for at undgå geo-blokeringer, så du kan tilgå udenlandske streamingmuligheder.
  • Et højere sikkerhedsniveau, hvor ingen kan få adgang til dine personlige data og dine filer.
  • Du slipper for målrettet annoncering og reklamer på din browser.
  • Din internetforbindelse bliver krypteret, så dine beskeder og e-mails ikke kan læses af andre. 
  • Du får låst op for hjemmesider, der er blokerede, og får altså meget mere frihed på nettet. 
  • Offentlige WiFi-netværk er sikre at benytte, når du aktiverer din VPN.

Sådan finder du den rette VPN

Du køber en VPN som et månedligt eller årligt abonnement og betaler fra 12-50 kr. om måneden. Der findes mange hjemmesider, som tilbyder VPN-forbindelser, og det kan derfor være svært at overskue, hvilken VPN du skal vælge. Du kan derfor spare en masse tid ved at læse oversigterne på PrivacySharks, som har lavet forarbejdet for dig. Du kan både læse alt om konceptet og se en rangeret liste, hvor de forskellige udbydere har fået point. 

Hjemmesiden bedømmer de forskellige udbydere på blandt andet design, hastighed, antal servere, pris og fordele. Du vil hurtigt opdage, at de fleste VPN-udbydere tilbyder en gratis prøveperiode og en garanti, så du kan være ganske sikker på, at servicen er noget for dig, inden du kaster penge efter den. Du får mange fordele ved at anvende en VPN-forbindelse og betaler meget lidt, hvilket gør tjenesten utroligt populært hos internetbrugere.