Shampoo med duft af blomster

For de fleste er det en selvfølge at købe en shampoo med duft, når de skal vælge en ny shampoo. De fleste produkter kommer i flere tusinde forskellige dufte med mange forskellige egenskaber, og mange af dem finder inspiration i naturen, hvor der findes blomster med enestående muligheder for at skabe en helt unik duft. I denne artikel kan du finde inspiration til din næste shampoo med den velduftende shampoo fra Urtekram lavet på rosenekstrakt.

Shampoo med god samvittighed

Når du benytter dig af shampoo fra Urtekram, så får du et produkt, som er lavet på kvalitetsvare, mens det egner sig til alle. Produktet er nemlig vegansk. De forskellige elementer i shampooen er nemlig lavet på 100 % naturlige materialer, hvilket betyder, at den tager hensyn til miljøet og til dem som skal benytte sig af produktet. Du kan altså benytte dig af den shampoo uden at få dårlig samvittighed over at bruge forskellige og unaturlige kemikalier. Olierne og fedtstofferne i produktet er også 100 % naturlige, hvilket betyder, at dit hår og din hovedbund får lov til at blive vedligeholdt ved naturlige processer. Dette gør, at du altid kan være sikker på, at din hud ikke vil tage skade af produktet, og at du erstatter din hovedbunds naturlige fedtlag med en god naturbaseret olie.

Urtekrams rosen shampoo giver dit hår masser af fugt. Dette er specielt vigtigt i sommmermånederne, da dit hår bliver udsat for mere sol og varme end det ellers er vant til. Når du benytter dig af en god shampoo med masser af fugt, så er du med til at bevare dit hårs naturlige shine. Er du typen som benytter dig af en dukkert i poolen eller måske en tur i havet, så er det endnu vigtigere, at du benytter dig af en god shampoo for at vaske klor og salt ud af håret. Hvis du ikke gør dette, så vil dit hår tørre ud, og det kan blive skrøbeligt og spaltet. 

Brugen af shampoo

For de fleste er det en almindelig del af hverdagen at benytte shampoo i badet. Det er dog de færreste som egentlig ved, hvilken effekt shampoo har på håret. Shampoo har den egenskab, at det fjerne talg i håret. Shampoo kan sammenlignes mest med opvaskemiddel og vaskepulver, som også fjerner fedtpletter, da dette også indeholder rensemiddel. Snavs og talg bliver altså løftet fra håret, så det lettere kan binde sig til vandet, og det bliver nemmere at få håret rent.

Når du skal bruge shampoo i hverdagen eller inden du skal på dating er det vigtigt, at du ikke bruger det hver eneste dag. Dette kan ødelægge din hovedbunds naturlige produktion af olie og fedtstoffer, hvilket vil gøre det svært for din hovedbund at have en naturlig balance. Brug i stedet kun shampoo hver anden eller hver tredje dag for at rengøre og blødgøre håret. Hvis det er svært at vente så længe på grund af fedtede områder i håret, så kan du benytte dig af tørshampoo. Dette fås på spray, hvor du kan fjerne de fedtede områder i løbet af 2 sekunder. Tørshampoo giver dig en ekstra volumen til håret, og du får en genopfriskende følelse efter brug.