Maling og VPN – hvad har det til fælles?

Så er de mange vintermåneder ved at være slut, og det betyder at havearbejdet starter og at man skal ud og nyde sin have. Hertil kommer der en masse malingsarbejde, plantning af blomster samt onlineshopping efter de materialer du skal bruge. Men hvad har det at gøre med VPN? Ja, nu skal du høre…

Pas på dine personlige oplysninger

Når du shopper på nettet er dine oplysninger altid i fare for hackere og phishing. Derfor skal du altid huske at installere en VPN på din computer så du kan aktivere den inden du begynder at shoppe. Når du aktiverer din VPN vil det være umuligt at finde din rigtige IP-adresse. Det er ligemeget om du besøger en side du stoler på, eller du besøger en side, hvor det er første gang du handler der. Du skal altid passe på når du befinder dig på nettet.

Når man handler på nettet er der altid en risiko for at der er nogen der kigger med. Det er ligemeget om du køber maling online eller du bare sidder og chatter med en ven på Facebook. Der er altid en risiko, og med en VPN kan du nemt sørge for at ingen kigger med.

Når du køber maling på nettet skal du sørge for at du er sikker når du indtaster dine kreditkortoplysninger. Det er primært når du er i indkøbskurven og tjekker ud at du skal være opmærksom. Er der nogen der kigger med? Er der underlige pop up beskeder som du ikke har set før?

Sådan finder du nemt en VPN

Det kan være noget af en jungle at finde en god VPN i Danmark men heldigvis er der meget hjælp at hente. Der er mange hjemmesider som du nemt kan finde via Google som kan tilbyde dig VPN til rigtig gode priser. Nogle af dem er gode til Netflix og streame film og serier på nettet og andre er bare gode til at gøre dig sikker når du handler på nettet.

Ligemeget hvilken VPN du vælger kan du være sikker på, at det er bedre end ingenting og derfor skal du altid have en aktiveret VPN når du surfer på nettet.